Agenda

Door het werk aan het Spaanse en het Nederlandse boek over de provocatieve therapie/ coaching zullen er pas vanaf juni 2019 weer activiteiten in Nederland georganiseerd worden.

Op uitnodiging van Juan Antonio Abeijón, psychiater en systeemtherapeut tevens voorzitter van de Spaanse Federatie voor systeemtherapie in Spanje, zal ik een tweedaagse cursus verzorgen in Bilbao.

Maandag 24 juni komt mijn boek uit! En om dat te vieren organiseer ik samen met Boom Uitgevers en Boekhandel de Kler een boeklancering. Ter lering en vermaak zal ik geïnterviewd worden door niemand minder dan Job Boersma, auteur van ‘Ik weet dat u liegt’ en ‘Harder praten helpt niet’ . Natuurlijk leg ik ook uit wat u van het boek kan verwachten en er zal ruimte zijn voor vragen en discussie. We zullen afsluiten met een borrel.

De lancering is gratis bij te wonen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Dan weten we of we 10 stoelen of 50 moeten neerzetten.

Locatie: Breestraat 161, Leiden
Tijd: 19.30-21.00, inloop vanaf 19 uur

Donderdagavond 4 juli zal de boeklancering plaatsvinden in boekhandel de Kler in Leiden. U bent vanaf 19.00 uur welkom. Om 19.30 uur beginnen we

Op vrijdag 28 juni zal ik mijn boek presenteren op het congres voor Spaanse en Latijns- Amerikaanse gezins- en relatietherapeuten in Barcelona. Omdat de provocatieve stijl van hulpverlenen volgens mij heel systemisch van aard is, is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om de provocatieve therapie onder de aandacht te brengen. 

Lezing voor studenten en docenten van de universiteit van Almería op uitnodiging van José Manuel García Montes. Hij is specialist in de therapieën van de 3e generatie, waaronder de ACT. In de lezing zullen we ook ingaan op de overeenkomsten en verschillen met de ACT.

In het historisch centrum van Málaga presenteer ik het eerste boek over de provocatieve therapie dat in het Spaans is geschreven. Een unicum voor onze Spaanstalige collega’s dus. 

"Het staat lijnrecht tegenover mij, wat het juist erg leuk en uitdagend maakt. Het is een nieuwe en verfrissende kijk op behandelen." Julie Feith

Neem contact op

Bellen is sneller: 06-41227228